+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Luchtvracht

transport aanvragen

Luchtvracht

Luchtvracht is de snelste manier om een vracht te vervoeren. Tenminste, als het allemaal goed verloopt! Er komt een hoop geregel kijken bij de organisatie van een luchtvracht. Rebrex ontzorgt. Van het aanmelden tot de vergunningen, douaneformaliteiten en de transporten van en naar het vliegveld. Voor ons is het allemaal geen probleem. Je hebt er geen meer omkijken naar.

De voordelen van luchtvracht

De luchtvracht kent verschillende voordelen waar je van kunt profiteren. Allereerst is deze manier van vervoeren nauwkeurig. De vluchten vertrekken op basis van vliegschema’s en je weet precies wanneer een vlucht vertrekt en aankomt. De vrachten worden gecheckt op de luchthaven voordat ze op transport gaan.

Een luchtvracht kan overal heen worden gestuurd. Waar een zeevracht afhankelijk is van de locatie van de haven zijn er voor de luchtvracht veel meer mogelijkheden. Dit komt doordat er heel veel commerciële luchthavens te vinden zijn over de hele wereld. Als een luchthaven in de nabije omgeving van de plaats van bestemming ligt, scheelt dat weer transport. Dit is veiliger, er is een kleiner risico op schade, diefstal of verlies van de vracht

Bespaar kosten op de lange termijn

Het boeken van een luchtvracht kost meer geld dan het boeken van een zeevracht, railvracht of wegtransport. Voor bedrijven die veel intercontinentale transporten moeten regelen valt dit uiteindelijk heel erg mee. Sterker nog, het kan voordeliger zijn op de lange termijn. Een luchtvracht heeft minder zware goederen en verpakkingen nodig, er wordt (meestal) geen container gebruikt en er is minder behoefte aan storage. De vracht wordt opgehaald door een vrachtwagen vanaf de airport en brengt het direct naar de eindontvanger.

Intermodaal transport

Met een intermodaal transport wordt het vervoer van en naar de luchthaven geregeld. Zijn er vrachtwagens nodig die de vracht van de luchthaven naar de eindbestemming vervoeren? Is er een andere transportoplossing nodig in combinatie met de luchtvracht? We stellen een combinatie van goederenverkeer op die het meest efficiënt is. Hierbij kijken we naar uw wensen en de levertermijn van het transport. We zoeken naar de meest voordelige manier van vervoeren. Door het combineren van verschillende transportoplossingen kunnen we altijd een passende oplossing bieden.

Meer weten over zeevracht en wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct transport aanvragen?

Vraag nu je luchtvracht aan bij Rebrex
transport aanvragen
 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap