+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Zeevracht

Bij Rebrex is het mogelijk om een zeevracht te boeken. Voor wereldwijde transporten van jouw goederen is dit de goedkoopste oplossing. Het grote nadeel van zeevracht: het duurt een tijdje voordat de goederen op locatie zijn. Bij Rebrex doen we er alles aan om dit proces te versnellen. Een soepele afhandeling van aanmelden, vergunningen en douaneformaliteiten is geen probleem voor ons. Het verschepen zelf wordt ook zo efficiënt mogelijk georganiseerd.

Transport over zee

Wat kun je verwachten van een zeevracht? Bij verzendingen van een transport via de zee wordt de vracht naar het buitenland vervoerd. Vanuit de haven op locatie worden de goederen naar het afleveradres getransporteerd. Transport per zeevracht is niet alleen een voordelige manier van verzenden, het is ook een flexibele manier van verzenden. Met zeetransport is het geen probleem om een enkele pallet, meerdere containers of bulkgoederen te versturen.

Intermodaal transport

Een zeevracht is dus ideaal wanneer een transport geen haast heeft, het is een eenvoudige manier om de kosten laag te houden. Maar hoe krijg je de goederen op de gewenste locatie vanuit de haven? Dankzij onze intermodale transporten wordt dit allemaal voor je geregeld. We stellen een combinatie van goederenverkeer op die het meest efficiënt is. Hierbij kijken we naar jouw wensen en de levertermijn van het transport. We zoeken naar de meest voordelige manier van vervoeren. Door het combineren van verschillende transportoplossingen kunnen we altijd een passende oplossing bieden.

Internationale zendingen

De scheepvaart is een ideaal middel voor internationale transporten. De verhouding tussen volume en prijs is in geen ander vervoersmiddel te vinden. Zeevracht voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en precisie. Je goederen zijn in goede handen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zeevracht. Ook voor jouw zendingen geven we advies op maat.

Meer weten over zeevracht en wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct transport aanvragen?

Vraag nu je zeevracht aan bij Rebrex
transport aanvragen
 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap