+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Over rebrex

transport aanvragen

Wat we voor je doen

Voor enkele dozen of tien volle trailers: als expediteur zoeken we voor jou steeds de beste transportoplossing. We doen dus veel meer voor je dan een transporteur, die puur verantwoordelijk is voor het vervoer van goederen. Rebrex kijkt juist naar wat voor jou de beste, snelste, efficiëntste of goedkoopste wijze is van transporteren. Ook kunnen wij de volledige logistieke keten voor je verzorgen: van aanmeldprocedures tot warehousing. We houden daarbij altijd het overzicht om de transporten zo optimaal mogelijk te plannen en te laten verlopen.

Ontdek de diensten van Rebrex

Naar onze diensten

Waarom kies je voor ons?

Rebrex levert een totaalpakket aan diensten binnen het logistieke proces. Hierdoor kunnen we letterlijk bijvoorbeeld een doos van Roosendaal naar Santiago verzenden. We zoeken daarbij de beste combinaties die voldoen aan jouw prioriteiten. Juist door te focussen op verschillende modaliteiten en verschillende diensten kunnen we steeds een totaaloplossing bieden. Misschien moet het snel of juist heel goedkoop: wij regelen het. Bijkomend voordeel is dat ons transportbedrijf Rebro Transport door heel Europa rijdt. Het eigen wagenpark zorgt voor kostenefficiency waar je als klant van profiteert.

Medewerkers

Gerrie Reijnders

gerrie@rebrex.nl
06 4000 4555

Evert Sterenberg

evert@rebrex.nl
06 1476 8362

Duurzaam

Transport is belastend voor ons milieu, dat weten we allemaal. We vinden het daarom onze plicht om steeds te zorgen voor de meest duurzame keuzes. Bijvoorbeeld met LNG/waterstoftrucks en bestelbussen op elektriciteit. We zijn daarover steeds in gesprek met de vervoerders/verschepers die we inschakelen. Wil je daar meer over weten? We gaan er graag me je over aan tafel.

 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap