+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Freight Management

transport aanvragen

Freight Management

Alle logistieke zorgen uit handen dankzij Freight Management: dat scheelt tijd en energie. Wij beheren het complete logistieke proces voor je, zodat je je volledig kunt richten op je kernactiviteit. Van de aanmeldprocedures bij klanten tot het inplannen van de goederenstromen: Rebrex beheert het complete logistieke proces voor je. We regelen alles van A tot Z. Zo bespaar je op logistiek personeel en ict. Ook bieden we aanvullende diensten als voorraadbeheer, douaneformaliteiten en vergunningen. Vanzelfsprekend denken we voortdurend mee over hoe we logistieke processen kunnen verbeteren.

Wat is Freight Management?

Freight management staat voor het managen van een lading goederen. Het is daarin belangrijk dat er controle wordt gehouden. We zorgen ervoor dat wij, gedurende het volledige proces, precies weten wat de status is van de lading. Door er kort op te zitten houden we die controle. Bij diverse opdrachtgevers hebben we het vertrouwen gewonnen om de afhandeling van dit logistieke proces over te nemen. We helpen bij het verzorgen van de juiste documentatie voor de douane, regelen de benodigde vergunningen op het juiste moment en zorgen ervoor dat de lading op tijd op locatie arriveert.

De toegevoegde waarde van Freight Management

Het grote voordeel van het uitbesteden van de freight management is dat je zelf veel tijd overhoudt voor andere zaken. Het controleren en managen van een vracht kan veel tijd vergen, ook komt er veel bij kijken en sluipen er nogal wat foutjes in. De professionals van Rebrex helpen hierbij. We weten precies hoe we het management van een transport moeten aanpakken. Alles verloopt volgens planning, met het oog op veiligheid. Daarbij kijken we naar het kostenplaatje en de wensen van de opdrachtgever.

Rebrex is jouw logistieke partner

We zijn er voor al je transportvragen. Van wegtransport tot lucht- en zeevracht. Warehousing, intermodale transporten, we regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen of we ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Meer informatie over onze andere diensten vind je hier.

Direct transport aanvragen?

Vraag nu je freight management aan bij Rebrex
transport aanvragen
 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap