+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Warehousing

transport aanvragen

Warehousing

Overladen, crossdocken en supply chain-activiteiten: Rebrex vult je warehousingsvraagstuk in. In onze nieuwe locatie bieden wij je uitgebreide warehousing mogelijkheden. We slaan goederen voor je op, laden over, crossdocken ze of voeren supply chain activiteiten als verpakken en labelen uit. Ook voor zeer specifieke warehousingsvragen komen we met de beste oplossing. Warehousing nodig? Wij staan voor u klaar. 

Wat is warehousing?

Warehousing, wat houdt dat precies in? Het is het opslaan van goederen die op een later moment worden gedistribueerd of verkocht. Rebrex biedt de mogelijkheid om een opslagruimte voor u te reserveren, zo heeft u altijd een plaats om goederen op te slaan. Van kleine doosjes die in de stelling worden opgeslagen tot grotere items, voor ons is het geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor warehousing bij Rebrex?

Heeft u zelf niet de ruimte om goederen op te slaan in een opslagruimte of magazijn? Dan bieden wij daarvoor de oplossing. Het is een voordelige optie, vaak komt er ook een kostenoverweging bij kijken wanneer u kiest voor warehousing op onze locatie. U hoeft zelf namelijk geen locatie te regelen, en het scheelt ook heel wat personeelskosten. Wat kunnen we voor u betekenen naast de opslagruimte zelf? Van voorraadbeheer tot orderpicking en transport, we nemen u alle zorgen uit handen. Het is een groot stuk gemak dat we u kunnen bieden. U hoeft zich niet meer bezig te houden met de opslag en kunt zich richten op andere activiteiten binnen uw bedrijf.

Opslag en transport

Van de opslag direct op transport naar de klant? Ook dat regelen we voor u. Direct vanuit de warehouse wordt het op transport gezet, altijd op de meest voordelige en efficiënte manier. We zorgen ervoor dat de goederen op tijd op locatie arriveren. Dit kan op diverse manieren, bekijk onze andere diensten en ontdek welke transportvormen we aanbieden. De specialisten van Rebrex staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden voor opslag en transport.

Direct transport aanvragen?

Vraag nu je warehousing aan bij Rebrex
transport aanvragen
 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap