+31 (0)76 44 00 400 transport aanvragen

Intermodaal

transport aanvragen

Intermodaal transport

Het beste van alle werelden, dat is intermodaal transport. Intermodaal transport is de combinatie van goederenverkeer. Dus bijvoorbeeld deels wegtransport en deels trein transport. Door het combineren van verschillende transportoplossingen kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Bent u op zoek naar een logistieke partner die dit voor u kan realiseren? Bij Rebrex bent u aan het juiste adres. We kunnen alle soorten transporten voor u waarmaken. Vrachten voor lange afstand met verschillende transportmiddelen. Het voordeel van een intermodaal transport? We vinden de snelste en meest efficiënte manier om een vracht op de gewenste locatie te krijgen. Alles wordt voor u geregeld, van de planning tot de douaneformaliteiten. U wordt volledig ontzorgt bij het regelen van een vracht die tijdig op locatie moet arriveren.

Gecombineerd goederenvervoer

Diverse transportmiddelen inzetten voor het transporteren van uw vracht. Op de snelste en beste manier van A naar B. De goederen wisselen van het ene vervoersmiddel naar de andere, maar worden wel op dezelfde wijze vervoerd. Worden de goederen in een container getransporteerd, dan blijft dat de gehele reis het geval. Gecombineerd vervoer is zo heel veilig.

De voordelen van intermodaal transport

Het boeken van een luchtvracht kost meer geld dan het boeken van een zeevracht, railvracht of wegtransport. Voor bedrijven die veel intercontinentale transporten moeten regelen valt dit uiteindelijk heel erg mee. Sterker nog, het kan voordeliger zijn op de lange termijn. Een luchtvracht heeft minder zware verpakkingen nodig, er wordt (meestal) geen container gebruikt en er is minder behoefte aan storage. De vracht wordt opgehaald door een vrachtwagen vanaf de airport en brengt het direct naar de eindontvanger.

Beperk de uitstoot van CO2

Wegtransport zorgt in de meeste gevallen voor veel schadelijke stoffen. Door andere transportvormen te kiezen in plaats van vervoer via de weg is een grote vermindering van uitstoot te realiseren. Bent u benieuwd of deze transportvorm voor u ook ideaal is? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw transport. Bekijk ook onze andere diensten!

Direct transport aanvragen?

Vraag nu je intermodaal transport aan bij Rebrex
transport aanvragen
 • Transport aanvragen

  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap
  Volgende stap
  Vorige stap